Balance Your L!fe

Nieuws

De herfst is weer begonnen!

De herfst is weer begonnen! Binnenkort komt de bekende winterdepressie er voor veel mensen weer aan. Die winterdepressie kenmerkt zich door lusteloosheid, prikkelbaarheid, gebrek aan concentratievermogen, somberheid, pessimisme en vooral vermoeidheid, die zelfs met meer slapen niet wil overgaan. Het gevolg is dat de werkprestaties teruglopen, dat de werksfeer achteruit gaat, de stressgevoeligheid toeneemt en dat er zelfs ziekteverzuim kan ontstaan. Mopperen (over het weer) en klagen over hoofdpijn zijn vaak de eerste symptomen van winterdepressie. Wist u dat 70% van de bevolking op enige wijze last heeft van winterdepressie? Reden genoeg om hier op te anticiperen! Winterdepressie ontstaat in de meeste gevallen door een tekort aan daglicht gedurende de wintermaanden. Te weinig daglicht geeft na verloop van tijd, door het aanmaken van relatief veel melatonine, een steeds sterkere prikkel om te gaan slapen en lusteloos te worden. Je voelt je futloos en gaat steeds makkelijker mopperen. Er wordt dan zoveel melatonine aangemaakt dat het eigenlijk teveel is voor een nacht slapen. Dan is er bij het ontwaken, als het nog donker is, nog melatonine over en dat zorgt ervoor dat je je bij het wakker worden al moe voelt; dat gevoel blijft vaak de hele dag zo. Daglicht breekt melatonine af en zorgt ervoor dat serotonine wordt aangemaakt. En dat daglicht is in deze vaak bewolkte periode te weinig beschikbaar voor ons. De vita-life licht- en luidtherapie geeft op elk moment van de dag de juiste met het zonlicht overeenkomende kleuren licht af. Door dit licht twee maal per dag in combinatie met het magneetveldsysteem gedurende acht minuten te gebruiken, krijgt ons lichaam via onze ogen voldoende lichtinformatie om melatonine en serotonine op het juiste moment in de juiste hoeveelheid aan te maken of af te breken en bovendien heeft u tegelijkertijd het voordeel van de magneetveldtherapie. Daardoor gaat het slapen en waken beter en worden problemen als RSI, migraine, overgangsproblemen, enz. enz. tevens aangepakt. Jetlag is iets heel anders. Door het in korte tijd passeren van tijdzones ervaart onze bioklok heel andere informatie van het daglicht dan de tijd die in onze bioklok nog niet veranderd is. De gevolgen zijn bekend: slecht slapen, moe, slechte spijsvertering, enz. Met het vita-life R-systeem met licht en geluid is dit op te lossen zowel achteraf als vooruit (door een tijdelijke kunstmatige jetlag te creëren). Kortom: reden genoeg om niet langer te wachten met het gebruik van het vita-life-magneetveldsysteem om uw gezondheid en energie te behouden, terug te krijgen of te verbeteren. Zie ook: http://magneetveldtherapie.org/jetlag.htm


Voor bedrijven: Ziekteverzuim zelf beperken en bekorten

De kosten voor een zieke werknemer in uw bedrijf zijn zeer hoog. Toch kunt u die kosten voor een groot deel zelf in de hand hebben. Als u zelf actief aan ziektepreventie voor uw personeel doet en u ondersteunt zelf actief een zieke werknemer bij zijn/haar herstel, dan hebt u per saldo minder kosten. Het voelt voor een werknemer ook goed als hij/zij ervaart dat zijn/haar werkgever bereid is om te investeren in de gezondheid en het welzijn van zijn/haar werknemers. De werknemer voelt zich gesteund door zijn werkgever. Daarnaast voelt de werknemer zich er beter bij, omdat hij/zij minder lang en minder vaak ziek is, want ziek zijn grijpt ook negatief in op zijn/haar vrijetijdsbesteding. Preventief: preventie is beter dan herstel en voorkomen is beter dan genezen. Door uw werknemers per dag 8 minuten gebruik te laten maken van het vita-life magneetveldsysteem bereikt u: • versterking van het immuunsysteem en daardoor verminderde vatbaarheid voor ziektes • verbetering van de conditie en daardoor minder blessuregevoelig • meer energie tot aan het einde van de werkdag voor u als werkgever en na de werkdag ook voor de werknemer • stress-vermindering: positief voor u en uw werknemer Bij ziekte: complementair aan de geneeskundige behandeling van de ziekte. De arts behandelt en de vita-life magneetveldtherapie ondersteunt zonder bijwerkingen. Vermindert zelfs in veel gevallen de ongemakken van de bijwerkingen van medicijnen. Een sneller herstel en in de meeste gevallen een verder gaand herstel is het effect. Voordelen voor de werkgever en de werknemer: • voor de werkgever kostenbesparing door minder en korter ziekteverzuim en betere werkprestaties • voor de werknemer een betere prestatie in het werk, maar ook in de vrije tijd Laat u informeren over het eenvoudige gebruik in het belang van uw bedrijf, uzelf en uw werknemers. Vraag voor meer informatie het blad vita-life Aktuell van september 2012 per mail aan. Hieraan zijn geen kosten verbonden.


De e-smogprotector van vita-life is weer verkrijgbaar

De e-smogprotector van vita-life is weer verkrijgbaar. De e-smogprotector reduceert het elektrisch veld direct bij en in de omgeving van alle applicatoren. De sterkte van het elektrisch veld wordt door de e-smogprotector in de meeste gevallen teruggebracht tot minder dan 10 v/m. Daardoor is het effect van het vita-life systeem beter dan zonder e-smogprotector. Neem voor meer informatie contact op. (h.vanderburg@vita-life.com)


Magneetveldtherapie-systeem huren

Ervaar het magneetveldtherapiesysteem in uw eigen vertrouwde omgeving en op de tijd dat het u uitkomt. Met een gehuurd magneetveldsysteem kunt u, maar eventueel ook uw gezin, ervaren wat dit voor u kan betekenen. Het is mogelijk om een systeem voor mensen, maar ook een systeem speciaal voor paarden, speciaal voor honden of speciaal voor kleinere huisdieren te huren. We hebben ook een reissysteem beschikbaar voor als u op reis gaat en u uw grote systeem niet mee kunt nemen. Bij het huren is begeleiding inbegrepen om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen. Huren kan per week, maar ook meerdere weken is mogelijk. Vraag om informatie.